Lite feel good...

Jag hade en hög med böcker som har legat i hyllan som jag "borde läsa". Insåg igår - varför? Jag vill ju inte läsa dem för de handlar om otrevligheter såsom barn som far illa. Just nu behöver jag all feel good jag kan få. Inte tråkigheter även om jag blundar för verkligheten men jag måste inte bära andras sorg/upplevelser eller vara så jäkla politisk korrekt jämt. Orkar inte må dåligt för att jag borde läsa om någon annan som mår/mått dåligt. Så rensade ut de böckerna som legat och samlat damn och tittade på dessa klippen istället:

Underbart klipp och inställning! Speciellt svaret på hur chefen är i slutet :-)

Tröttnar aldrig på denna fast jag sett den säkert 100 ggr. Tycker frallor är så söta speciellt denna :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass