Julkalender...

Tänk att det är en vecka kvar till första advent! Jag brukar ju köra en liten julkalender här i bloggen men varför uppfinna hjulet? Detta året öppnar jag Saras luckor och få in lite träningsglädje igen. Det kan behövas och tills nästa söndag borde ju de jäkla inflammationerna vara över. Det bestämmer vi tycker jag. Hade varit jättekul om någon därute vill hänga på och öppna luckor med mig!!! Bloggen får följa med i min lucköppning och hade varit så kul och peppande om ni kommenterade vilken lucka ni gjort osv. Så kan vi ju heja på varandra :-)

Julkalender 2014 (klicka på bilden så blir den större)

Kommentarer

  1. Det här verkar kul och inspirerande. Skriver ut och hänger på! :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass