Pysselsugen...

Det suger liksom lite i pysseltarmen men jag vill inte pyssla själv. Mer träffa några goa kompisar, mysa ihop, pyssla och tanka energi. Jag skulle vilja typ baka pepparkakor eller lussebullar, göra rocky road (som jag faktiskt aldrig har gjort eller ätit), binda en krans, stoppa julkorv eller ja vad nu man gör när man julstökar :-) Allt medans man snickesnackar, lyssnar på julmusik, kramas, knåpar med deg, tuggar på något gott och bara njuter av varandras sällskap.

Fast det är kanske lite sent påtänkt eller? Nuförtiden ska man väl helst boka i månader i förväg. Men jag visste inte ju inte i september att jag skulle bli pysselsugen nu :-( Jag började med att boka in maken på julskyltning i Lund på söndag. Stackaren får offra sig men om jag lockar med mat så brukar det gå bra... Vad tror ni är jag för sent på det? Eller ska jag bara bara chansa för om det så bara blir en som kan så är det ju mysigare än att vara själv?

Är du pysselsugen?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass