Brist på träning...

Denna veckan har träningen fått stå lite åt sidan. Var först igår som ett träningspass genomfördes. Så skönt att röra kroppen och jag kände verkligen ett sug efter träning. Jag behöver träning i mitt liv för att må bra. Men denna veckan prioriterade jag att sköta kosten enligt min diet och att komma in i det nya jobbet. Helnöjd med det valet och jag vet att träningen kommer tillbaka på schemat. Dock vet jag också att de kommande tre veckorna kommer det bli sisådär med träningen. Men jag gör så gott jag kan. Träningskläderna packas med och det finns ett fint gym på hotellet i Washington och i Stockholm samt Bryssel. Så inga ursäkter bara det att det får anpassas till det jag kan göra.

Nöjd tjej efter gårdagens cirkelgymspass!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass