Fokus just nu!

Denna veckan har det varit fullt ös med jobb trots helgdagar. Den ledigheten får jag plocka ut andra dagar helt enkelt. Skönt med ett flexibelt jobb på det sättet. Varför fullt ös? Jo precis innan jul så bestämde vi att vi behövde ett bildkoncept för att illustrera vad det är för typ av tjänster vårt nyetablerade team ska jobba med. Alltid lättare att få med alla på banan med något som går att se visuellt och sedan komplettera det med text etc.

Därför har denna veckan gått åt att planera allt from scratch. Vad för bilder behöver vi, fixa ordning the set dvs fixa iordning här hemma så skulle vara platsen för fotograferingen, hitta statister, lära sig hur kameran fungerar och provfota samt stämma av och koordinera allas åsikter. I torsdags efter lucnh vara dagen F för Fotografering. Huset fullt med svärföräldrarna, kompisar, väktare, nya kollegor och nya chefen. Vi jobbade på bra och bilderna blev kanon för det vi behöver dem till. Jag är grymt nöjd med min insats och mitt lugn i stormen!

Fast ni kan tro jag var helt slut i torsdagskväll. Inte lätt med sådan intensitet på diet och utan sin vanliga sockersnuttefilt... Drömde om foton hela natten och igår var det fullt ös på kontoret. Fick 10 minuter att få i mig en soppa annars möte, telefonsamtal, diskussioner och mail i 180. Precis as I love it!!! Stämde även av alla bilderna med chefen och vi vart båda nöjda. Skönt! Så nu är det bl.a. bildredigering och att få ihop en workshop till onsdag som gäller när vi har hela europeiska teamet på plats. Men det får vänta till måndag!

Denna helgen ska ägnas åt återhämtning! För att orka med det tempot på nya jobbet och mina 100 dagar mot #starkochgladkropp gäller det att jag laddar batterierna. Därför blir bloggen lite lidande just nu för kommande veckor kommer också bli intensiva med möten, nya kollegor och utlandsresor. Fick en perfekt inledning på helgen med ett pass på Friskis. Lång dusch och bastu på det. Och sedan soffan och mys med maken för hela slanten. Inte en enda tid att passa resten av helgen. Bara vila, vila och åter igen vila för att vara redo för en ny kulig vecka.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass