Slut i rutan men glad!

Puh igår när jag lämnade jobb så var jag helt slut i rutan. Intensiv vecka med massa möten, presentationer, workshops, nya människor, nytt kontor och långa dagar. Samtidigt är jag så himla glad! Jag har hamnat helt rätt! På rätt företag, i rätt team, med rätt chef, med rätt arbetsuppgifter och roll. Nä kommer inte bli en dans på rosor varje dag men grunden är så rätt för mig. Jag trivs som en fisk i vatten och är så nöjd!

De kommande tre veckorna kommer också bli tuffa då jag i princip kommer vara på resande fot hela tiden. I nästa vecka så reser jag till Washington DC på måndag och kommer hem på fredagen. Veckan därefter spenderas i vår huvudstad och veckan därpå är det Holland och Belgien på schemat. Men samtidigt älskar jag ju när det händer saker och när min hjärna utmanas. Det som jag bara ska se till är att få in återhämtningen och det har jag blivit en stjärna på. Så inga orosmoln och just nu så är det going with the flow som gäller.

Denna veckan blev jag med kontor...

Därför spenderade jag en kväll på Ikea - måste ju pimpa rummet så att det blir mysigt!

Hmm jaja jag fick ihopa det...

Mitt fina collage från min anställningsintervju som chefen sparat. Måste ju ramas in som minne!

Titta så fint!

Lite konstig fönsterkarm med ventilation mitt i men blev fint ändå. Fint träd utanför och det är viktigt med natur på jobb för det får ner stressnivån.

Därför också naturmotiv på tavlan jag valde!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass