Slappigt och ösigt...

Helgen har bjudit både på avslappning och fullt ös. Inledde den med att träna på Friskis - bästa starten på helgen tycker jag. Jagade lite steg på löpbandet efteråt eftersom vädret vart så tradigt men blev faktiskt även en promenad ute i friska luften. Annars slappade jag mest hela lördagen i soffan och på kvällen åkte vi hem till Höör för att fira lillebror. Väl där vart det fullt ös med typ över 15 gäster i varierande åldrar varav den minsta ca 3 veckor. Senaste tillskottet i släkten som är söt som en liten docka :-)

Kvällen pratades och skrattades bort medans smörgåstårta, marängsviss och chips försvann ner i magen. Men det var det värt!!! Även mys med gosig vovve erbjöds och vi åkte hem med en go känsla i magen. Söndagen har bjudit på sovmorgon, tv-mys med maken, hemmaträning på crosstrainer, två promenader i frisk luft, lite jobb för att förbereda veckan, nymålade naglar, prickfri skötsel utav kosten, påbörjad packning inför nästa jobbresa på tisdagsmorgon och förberedelser inför Bokklubben imorgon kväll.

Nästa gång vi hörs blir nog från Holland eller Belgien där jag ska spenderar tre dagar denna veckan. Hur har din helg varit? Mysig hoppas jag! Känner du dig redo för veckan?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass