Lite bilder från Staterna!

Hela veckan i USA har det pratats om the big snow storm som skulle komma. Jag hade tur att min flight tillbaka vart bokad för torsdag kväll så jag slapp kaoset. Skönt! Ännu skönare är det att vara hemma. Pussa på maken, sova i den egna sängen och att kunna göra vad man vill när man vill. Ja det kan vara trevligt att resa i jobbet men i ärlighetens namn så är det inte jätteupphetsande. Du ser flygplatser, taxibilar, hotellrum och kontor. Har du tur finns det shopping eller annat att sysselsätta dig med. Annars är det fullt ös med jobbmöten och att hinna med jobb tex mail som skickas på svensk tid som ska besvaras innan det är läggdags.

Men jag ska inte klaga. Denna veckan har jag träffat trevliga människor hos en av våra leverantörer. Jag har lärt mig väldigt mycket om kommande tjänster och marknadsmaterial som kommer hjälpa mig jättemycket i jobbet. Jag har kunnat träna i ett hyfsat okej hotellgym. Dock inga bilder för det vart folk hela tiden och då känns det inte okej att fota. Jag har kunnat sköta kosten till viss del men varit utelämnad till vissa val och till viss del mitt egna fel med mindre bra val. Frestelsernas land som visserligen erbjuder mycket hälsosam mat men samtidigt massa mat som är mindre bra. Dock j¤#¤&ligt lockande :-(

Jaja tillbaka på banan igen! Igår trots att jag vart jättetrött så körde jag en liten stund på crosstrainern. Det enda som hjälper mot min skadade svanskota som inte är glad vid långflyg. Dusch, borsta tänderna, äta lite och ut i solen stod också på schemat. Jisses vad jag vart svältfödd på frisk luft. Visserligen har jag gått jättemycket men inomhus. Går perfekt att jaga steg på flygplatser med långa korridorer med gater. Eller på ett megastort shopping mall. Men frisk luft inte lika lätt. Nöjt som tusan och så skönt med sol på näsan. Annars tog jag det bara lugnt hemma igår. Packade upp och tvättade. Kollade lite bloggar och så.

Idag inledde jag dagen med ett pass på Friskis. Tror mig när klockan ringde så vart jag sur som ättika över att jag bokat in mig. Ville bara sova men bästa botemedlet mot jet lag är att komma in i vanliga rutiner så snabbt som möjligt. Upp och hoppa som gällde. Och det är jag väldigt glad för nu när jag sitter i soffan och myser. Annars hade det antagligen inte blivit någon träning alls idag... Resten av helgen så det mysas, promeneras, massage inbokad och packas för nästa resa. På måndag flyger jag till Stockholm för 4 dagar i storstan. Åter igen en massa möten inbokade men nu i samma tidszon. Träningskläderna och bars etc packas med så att jag kan hålla någorlunda fast i rutinerna.

Hotellet i USA - grått, grått, grått :-)


Cosy säng! 

Helt okej rum som jag knappt var i... 

Förutom gymmet och löparrundor kunde man tom beställa träningskläder till sitt rum om det var trångt i resväskan. Good shit!

Bidde en hissselfie på kontoret :-) 

Lite sånt här har jag sysslat med :-) 

Min privata bil under tiden :-) Eller okej hotellbussen som körde till shopping mallen en gång i timme och hämtade en. Plus körde mig till kontoret varje morgon. Smidig service som ingick - me like! Och de flesta gångerna åkte jag helt själv så visst kan det räknas som privatchaufför :-)

Jag ljög inte när jag skrev 10 klänningar häromdagen... Vem visste tex att Ralph Lauren gör klänningar som sitter som en smäck på denna kropp??? Nu vet jag och då blev det lite många plagg kanske :-) Plus att skulle jag köpt en sådan här i klänning i Sverige hade den säkert kostat typ 3000 kr. I USA mellan 500-1000 kr vilket betyder att jag sparade pengar ju :-) 

Fick hjälp av hotellpersonalen att bryta mig in i min väska när kodlåset flippade ur. Därav även hjälp vid utcheckning att silvertejpa den... Höll hela vägen hem och min handy man aka maken har nu fixat väskan - as good as new! 

En sista bild - allt i USA är nu gluten free... Sist jag vart här så var det low carbs och low sugar som gällde. Not so much anymore. Till exempel TV-reklam med sockrade barnflingor som säkert innehåller mer socker än choklad marknadsfördes med värsta glutenfria loggan... Eller varför inte osten på flyget hem som var glutenfri - inte visste jag att ost kunde vara värsta glutenfällan. Kexen som serverades till nämnde inget om glutenfritt :-) 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass