Jag är kär!

Om du följer mig på Instagram så har du nog stött på min kompis "Polar A360". Den sitter på handleden dag som natt. På denna lilla vän har jag kolla på framför allt hur mycket jag rör på mig eller ibland hur lite. Älskar denna typen av hjälpmedel för det triggar igång mig och ger mig motivation. Jag använder även Polar Flow på datorn där jag skriver om min dag och reflektioner. Till exempel vad jag lyckats bra med tex stått emot frestelser eller tankar kring mitt matbeteende och träning. Man kan väl säga att jag är kär i min Polar. Använder du ett aktivitetsband eller pulsklocka?

Skriver ner mina reflektioner dag för dag.

Och har en översikt per dag/vecka/månad hur mycket jag rört mig generellt, vad jag förbrukat, mina träningspass och vilken puls/intensivtet och hur jag sovit.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass