Ny dator = bloggen is alive

Okej jag borde väl bytt ut min lap top för typ 2 år sedan men varje gång maken förslagit det så har jag transfomerats till...

Men för en månad sedan fick jag inse faktum att nu efter 5½ år så var det dags. Ska också tilläggas att min kära ägodel används varje dag så den har slitits väl. Och den nya datorn landade innan för dörrarna för 2 veckor sedan. Men det är ju så jobbigt att lämna ifrån sig något kärt som man kan innan och utan. Jag har suttit i soffhörnet och morrat år makens iver att komma igång med den nya. Nämen inte kan jag överge my precious... 

Fast voila i juldagarna hade jag samlat tillräckligt mod och nu är jag fast. Skröt tom idag för mamsen och svärföräldrarna att skärmen går att svänga runt så det blir som en stor platta istället. Det ni! Några svordomar och så men överraskande smidigt ändå. Det sista att fixa är laddning av mina bilder så jag kan blogga proper tex ladda upp bilder från julafton som en riktig bloggare. Men ett steg i taget så är kommer det första blogginlägget från min rykande färska nya precious!

Hur är du med nya saker? Hålla fast så länge det går vid favoritskorna, byxorna, datorn eller vad det nu kan vara?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass