Mitt i kursen...

Onsdag idag och då är det just nu Mindfulnesskurs på schemat. Idag är det tredje tillfället i fortsättningskursen som jag går på Hälsohuset i Alnarp. Jag kommer aldrig få guldstjärna från fröken för det där med att meditera själv glöms/prioriteras/förträngs bort eller vad det ska kallas :-) Kommer dit med andan i halsen och vissa gånger är det svårt att fokusera. Men när jag går därifrån så har jag ett lugn i själen som får mig att må bra. Mysigt varm inne ifrån och sover nog aldrig så gott som då. Fast även om jag inte är proffs i meditation så börjar jag bli riktigt grym på det där med mindfulness i vardagen. Att få till andningen, prioritera sömnen och skingra tankarna, njut av frisk luft och naturen, få ner stressen och bara vara. Hur gör du? Meditation, mindfulness i vardagen eller hell no det där är jag alldeles för stressad för...


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass