Planen är relaxad!

För en tid sedan bestämde maken och jag för oss att vi är väl värda en spahelg. Det har varit väldigt mycket på den privata fronten med bl.a. sjuk svärfar och på jobb sedan i somras. Energin har varit låg till allt förutom att fixa det vardagliga. Orkar piffa upp huset med julbelysning, orkar piffa med blommor, orkar bjuda in kompisar, orkar ingenting förutom att landa på soffan har varit facit för denna hösten. Därför åker vi idag till Varberg där vi kommer spendera helgen i badrocken på Varbergs Stadshotell och Asian spa. Detta är också helt i linje med mitt mission att bromsa i tid och jag är väldigt stolt över mig själv hur jag har lyssnat på kroppen och landat mer i mitt nya jobb.

Helgens look?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass