Nu är jag anmäld!

I söndags påminde mig träningskompisen Rebeca att det var dags att anmäla sig till Inspirationsdagen på Gerdahallen (även om hon sviker mig nästa år :-) ). Och nu har jag, trots att jag får gå själv, anmält mig. Tänker att hallå it is for my own good och se det som en möjlighet att få till en kulig träningsdag. Här kan du läsa om hur det gick till i våras och wow där blev jag påmind om att det kommer vara tufft som vanligt pga pollen...

Denna gången kommer Inspirationsdagen ske den 11 mars så jag har lite tid att ladda :-) Mitt motto för min träning nästa år är att träna det jag tycker är kul men samtidigt utmana mig lite. Så schemat blev så här:

PASS 1: Frivändning workshop, Elin Bjärkstedt
PASS 2: Det sitter i leendet, Mårten Nylén
PASS 3: Olympiska lyft, Johanna Frost
PASS 4: Lunch
PASS 5:  BODYCOMBAT®, Cristine Skogastjerna
PASS 6: YinYoga, Anna Lindh

Tjoho känner mig varm i hela kroppen för I love frivändningar och olympiska lyft. It is my thing liksom och jag känner mig stark. Nej jag är inget proffs men jag tycker det är kul. BodyCombat är en gammal goding från LesMills-tiden. Det var en av de första träningsformerna jag började gå på 2008 när jag började min träningskarriär. Slängde in en föreläsning för att påminna mig själv om vart jag är på väg och avslutar med en liten utmaning i form av yoga. Blev en himla bra mix känner jag och peppen börjar pirra i kroppen. Ska du gå på Inspirationsdagen eller har du något annat träningsevent bokat?

Kommentarer

  1. Bra där!!! Så avis då jag insåg att det skulle vara frivändningar och olympiska lyft... Så du får köra för mig också och sen lära mig :)

    You Go Girl!

    Kram Rebeca

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass