Tjoho semesterdags!

Efter en intensiv höst eller egentligen de senaste 13 månaderna med nytt jobb, landa efter mammas Stefan gått bort, inget jobb, leta nytt jobb, fått nytt jobb, svärfar sjuk, börja på nytt jobb, långpendla, flytta svärföräldrar, nya rutiner, mycket att göra på nytt jobb... Så bestämde jag mig för att det viktigast att prioritera för att må bra är min återhämtning. Jag love my new job och har hamnat helt rätt. Men jag behöver andrum och en paus för att orka med det som kommer.

För en sak har jag lärt mig på Aller Media och det är att det är intensivt. Jag skulle kunna jobba dygnet runt och ändå aldrig vara i fatt. Det handlar om min disciplin att ta ansvar för min hälsa och välmående, vilket är en utmaning när man som jag älskar mitt jobb. Därför blir det en längre julledighet för mig där jag checkade ut idag och är åter den 9 januari. Och nej det kommer inte öppnas någon dator/mobil och checkas mail. Ingen är oumbärlig och mina kollegor klarar sig alldeles utmärkt själv.

Jag tänker njuta av varje sekund, julmysa, fylla år, träna massor, planerar mitt hälsoår 2017, fira in nya året och bara va! Ska du vara ledig i jul?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass