Mer än halvvägs!!!

Haft lite bekymmer med datorn så det där med blogga har varit problematiskt tex får jag inte i mina bilder. Men en ny är på väg hem så snart blir det åka av! Under tiden tänkte jag att en liten rapport på sockerfront is in place. Är ju mer än halvvägs genom den tuffaste månaden på året som jag skrev om här. Och det går faktiskt strålande bra. Har inte ätit en endaste pepparkaka, lussekatt, chokladpraliner eller annat julgodis. Inget annat socker heller förutom några enstaka glas julmust/läsk har inmundigats. Fast konstigt nog så har aldrig läsk varit riktigt min grej så det kan jag både ha och inte. Jag är himla stolt över mig själv att jag klarat det so far!!!

Har även fått till några riktigt bra träningstillfällen i gymmet och I love the feeling när kroppen är tung av träning. Tom träningsvärken gör mig lycklig. Annars är det ju mest jaga steg och det är ju inte precis flås och hantlar... På jobb är det full fart men nu är det bara 4 arbetsdagar kvar innan julledigheten. Jag väljer att prioritera min återhämtning och kommer vara ledig fram till den 9 januari. Då blir det bara 2 långpendlardagar innan flytten till nya kontoret i Malmö (plus 3 kommande vecka). Tjohopp! Längtar för det kommer betyda att jag kan få tillbaka min morgonrutin med träning. Annars filar jag för fullt på planen för 2017. Tänker mig att det ska bli det gladaste och starkaste året på väg till siffran 45 i kalendervarv. Har du några planer för din träning, kost och hälsa för nästa år?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass