Dag 53 - Jippie vad kul

Jag är en bokmal - framför allt deckare. Ända sedan jag var lite och i princip bodde på bibblan (tror tom jag hittade bättre än de som jobbade där...) så har jag tyckt om att läsa. Tyvärr läser jag inte lika mycket längre. TVn och datan har tagit över. Dock när jag reser är alltid en bok med för att läsa på plan etc. Och när det är semester så är det typ 10 pockets på 14 dagar.

En dröm jag alltid haft är att vara med i en bokklubb a la en samling människor samlas regelbundet och diskutera "månadens bok". Också för att utmanas i det man läser. Jag är liksom en rutinmänniska och då behöver man skakas om lite och inte bara läsa deckare :-) Dock under de senaste åren när jag har jobbat så mycket så har det sociala privat varit minimerat till absolut lägsta nivå. Tråkigt.

Men nu ska drömmen besannas. Har blivit inbjuden av en kollega till hennes bokklubb. Så kul - tack Louise! Denna omgångens bok är "Den hemliga historien" utav Donna Tartt. Så idag var jag iväg och köpte boken. För det är 703 sidor som ska läsas till den 10 mars... Så stäng dumburken och dyk ner i boken Jensen!

Är du med i en bokklubb?

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass