Dag 39 - Rena fötter

Dag 39 på challengen har förlöpt väl. Lite stressigt på jobb men jag är duktig och går hem 17. Ja jag vet hur det låter men för första gången i mitt liv så lever jag inte för att jobba. Jag jobbar mina timmar och sedan försöker jag släppa allt vad jobb gäller. Vissa dagar går det inte så bra men faktiskt förvånadsvärt bra. För en som har levt jobb 24-7 de senaste typ 10 åren.

Nyttigt och jag mår ju så mycket bättre. Även om man undrar hur sjutton man ska klara av to do listan som bara växer och deadlines som hopas sig. Men det får lösa sig för jag tänker aldrig gå tillbaka till den jobbhetsen någonsin. Inget är värt det! Att leva livet är det man ska göra.

Och vad är det? Jo att tex unna sig fotvård hos världens bästa Anette. Nu sitter jag är i soffan med de finaste, mjukaste och renaste fötterna. Konstigt det där att man duschar, skrubbar, smörjer in varje dag. Men aldrig känner man sig så ren som när man fått fotvård eller typ spabehandling a la kroppsskrubb. Nu ska jag mysa med gubben. Ha det!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass