Dag 50 - Ca 1/3 avklarat!

Idag är dag 50 utav de 152 dagars challengen. Dvs ungefär en 1/3 är genomförd utav denna utmaningen. So far visar vågen på minus 7,6 kilo och vid senaste mätningen hade 18 cm försvunnit från kroppen. Har lyckats att inte springa till vågen varje dag utan det är verkligen fredagar som gäller. Även om ångesten kryper på under torsdagen så är jag stolt över att jag begränsar invägningarna. Bra för mitt psyke :-)

Träningen har också gått väldigt bra. Mitt mål är ju 300-350 minuter träning per vecka. Enbart 2 veckor jag ej klarade detta. Då låg jag på 200 resp 255 min men just då prioriterade jag huset och alla tillval som vi var tvungna att bli klara med. Plus att jag kände mig lite risig. Så jag är nöjd med det även om det vart lite stressade under de veckorna att inte få till det.

Tycker också det är skönt att jag har fått till en variation på min träning. Ett tag blev det mycket zumba. Nu kör jag simning på måndagar, PT på tisdagar, onsdagar alt lördagar blir det BodyAttack, torsdagar alt lördagar alt söndagar blir det zumba. Plus löpbandet, crosstrainern och cykel. Allt beror vad som annat händer under veckan med jobb och det sociala.

Har även klarat av de två målen jag hittills satt upp för mig. I januari var det att klara de första 30 dagarna med framför allt kosten. Var inte så lätt alla gånger och ibland var jag sekunder ifrån dåliga val såsom pizza och pommes. Men har valt att avstå för jag vill verkligen bli av med detta nu. Vill leva mitt liv och inte bli begränsad av fett!

I februari var också den månad då jag vågade springa på löpbandet för först gången i mitt liv. Måhända inte graciöst, fort eller länge men jag gjorde det. Kände mig helt hög efteråt av lyckorus. Så nu filosoferar jag över målet i mars. Har ju Vårruset som hägrar och skulle gärna vilja under 45 minuter. Därför är mars målet att hinna så långt som möjligt under 45 minuter. Återkommer mer till det när det är dags :-)

Så sammanfattningen utav första tredjedelen är liten miss vad det gäller träningen och att denna dam har varit väldigt frestad utav pizza, pommes, kakor, och godis men lyckats stå emot. Jag känner mig väldigt nöjd och är stolt över mig själv. Nu gäller det bara att ta nästa fas och inte gå ifrån planen när det blir tufft. Stort tack till alla er som hejar på mig. Ni förstår nog inte vilken skillnad det gör men tror mig det gör skillnad!!!!

Vad säger ni? Nu kör vi så det ryker de nästa 50 dagarna!!!

Kommentarer

  1. Bra gjort att stå emot frestelser.
    Och grattis till vikt och måttminskning,

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass