Dag 45 - Frestelser, frestelser, frestelser

Hmm funderar mycket på nästa invägning på fredag. Anledningen är matintaget. Sedan förra veckans invägning har det ju varit många frestelser. Förra fredagen vart maken och jag och käka ute. Tycker att jag skötte mig och åt inte många kolisar - drack dock vin. I lördags var jag bortbjuden och det var väldigt god mat och minimum av kolisar. Dock tog jag om vilket vart onödigt.

Igår var det alla hjärtans middag här hemma. Hämtmat i form av fullkornsris, kycklingspett, sås och edamerbönor. Ok. Idag har det varit utelunch och utemiddag. Har valt protein och grönsaker med sås vid båda tillfälle. Dvs det bästa möjliga vid denna situationen. Dock ett litet glas vin ikväll.

Imorgon är det myskväll hemma hos en kollega med massa frestelser. På fredag blir det utelunch och utemiddag. Tur de inte räknas med denna veckans invägning :-) Dock tror jag ni kan följa med i mitt resonemang. Trots att jag försöker göra bra val så är det också mängden mat etc.

Nåja imorgon väntar PT Marie kl 6.30 så det kompenserar väl lite plus jag får köra järnet på torsdagkväll och jobba av lite kalorier. Intag och uttag - it is a simple as that! Hur har ditt intag sett ut denna veckan?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass