Min belöning...

Har funderat lite... Något jag alltid velat göra är att åka på ett träningskonvent och en träningsresa utomlands. Vad det gäller det förstnämnda som något typ detta och det sista som det här. Men hittills har jag fegat ur. Dels för jag känner mig som the odd one out dvs vad ska fettklumpen där och göra med alla vältränade. Dels orkar jag med? Och hur kul är det att åka själv?

Ja många nojiga tankar. Men nu har jag bestämt mig. Klarar jag mitt mål detta året att gå ner till 78 kilo då ska jag belöna mig själv med att åka på något konvent (tror de flesta går av stapeln i början på året) och en träningsresa på våren. Dvs nästa år 2012. Åker själv för jag tänker inte låta det hålla mig tillbaka från att föverkliga en dröm. Men väldigt gärna med sällskap om någon känner sig hågad :-)

Har du någon erfarenhet av detta och är det något specifikt du rekommenderar? Tips emot tages tacksamt!!!

Kommentarer

 1. Verkar läckert att åka utomlands och träna. Jag körde träning varje dag en gång på en vanlig semester med intervalllöpning på morgonen och styrketräning innan lunch. Det var en underbar semester.

  SvaraRadera
 2. Ja jag brukar faktiskt simma i poolen på semestern. Det tycker jag är skönt.

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Åh, jag drömmer om precis samma sak! Har varit ute och drömt mig bort ett antal gånger... Vet bara inte riktigt hur jag ska lansera den planen hos man och barn... men man vet aldrig. "Change is in the air"
  Har i alla fall skämt bort mig lite ikväll. Bokat biljetter till mig och en kompis på Blossoms inspirationskväll på Ronneby Brunn den 10/3.

  Trevlig helg! //sara

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass