Dag 52 - Outsourca träningen?

Visst vore det fint om man kunde ha någon som gick och träna i ens ställe men man fick alla fördelarna. Såsom att bli piggare, sova bättre, orka mera, bli smalare etc. Fast man ligger hemma på soffan och någon annan får släpa sig i kylan till gymmet och svettas.

Jisses vad seg jag var idag på gymmet. Fick släpa mig igenom 30 min cykling och 60 min PT. Stackars PT Marie! Jag gnällde som jag aldrig gjort. Bara seg seg seg. Ville helst ligga i soffan och käka en massa. Jaja det gick och ännu en dag till handlingarna. Nu är det 100 dagar kvar till pizza och ostbågar....

Kommentarer

  1. Men man vill väl inte outsourca något som man gillar ;)
    Träning är ju underbart !

    SvaraRadera
  2. Jamen inte alltid Christer. Vissa dagar så kan jag inte påstå att jag love it.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass