Dag 33 - Tillvalen börjar falla på plats

Idag har maken och jag varit på JM och haft inredningsmöte. Nu är snart alla tillval klara. Vi ska bara fixa det sista i helgen och maila in. Faktiskt väldigt skönt för det har varit en hektisk period. På måndag skriver vi också på de sista kontraktspapperena. Så nästa fredag har vi bestämt att vi ska fira!!!

Annars är det ju vägningsdag imorgon...igen! Veckorna går fort och varje torsdag är det med samma bävan. Har jag gjort tillräckligt? Träningen ligger jag lite bak med. Men jag ska simma imorgon och PT plus crosstrainer på lördag. Och på söndag blir det kinect. Så jag ska nog komma i kapp.

Maten tycker jag också har gått bra trots många frestelser. Nåja resultatet visar ju sig imorgon. Nu ska jag packa simväskan, förbereda maten inför morgon och sedan hitta sängen. Kom ju hem vid midnatt från UK så ögonen är trött. Ska du väga dig imorgon?

Kommentarer

  1. Vägning blir till helgen. Så får vi se om min förkylning kan ha hjälpt då jag inte tränat något i princip.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass