Väldigt glad och rörd

Imorse när jag knappt vaken hade tagit mitt till zumba passet på Studio S som kom det fram en tjej. Hon sa hur mycket jag inspirerat henne via bloggen. Hur välskrivet det var och hur modigt att skriva så öppet. Wow jag blev så himla glad och faktiskt rörd.

Inte varje dag en främmande människa säger så fina ord till en annan. Är alltid kul att få höra berömmande ord och få veta att det finna andra där ute som kämpar. Ibland känner mig sig ju liksom som den enda i världen som inte ens kan lukta på en kaka utan att gå upp eller enda som måste träna som en idiot. Skönt att veta!

Det är ju också väldigt kul att höra att det finns någon där ute som läser det man skriver och tycker att det är inspirerande. Häftig känsla. Så om det är någon annan som läser bloggen så får ni gärna komma fram och prata. Som skrivet tidigare alltid roligt att lära känna nya människor och att vi kan stötta varandra. Man behöver ju känna att någon annan bry sig alt. vet hur det känns då och då.

Ha det gott där ute och stort tack till dig på Studio S som kom fram idag och sa så fina ord. Gjorde min dag!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass