Dag 42 - Vacker dag

Ja kanske inte när jag vaknade för jag ville gärna sova lite till. Men 9.30 skulle jag vara i nagelsalongen i Lund så det var bara att hiva sig upp. Har nu fina nya naglar med guldglitter. Vacker sol lyste upp på en idag så det blev lite ärenden och sen hem för att käka lunch med maken.

Sedan på med träningskläderna. Bidde 35 min på löpbandet och 60 min utav zumba. Så nu är denna bloggerskan svettig. Dusch väntar och sedan bär det av till Lomma. Till den underbara fröken Nyman och Melodifestivalen. Maken passar på att käka pizza och titta på film med herr Alm under tiden.

Vackra vårblommor

Kommentarer

  1. Härligt nu när solen börjar komma fram

    SvaraRadera
  2. Håller med fullständigt - vill inte ha mer kyla nu!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass