Dag 40 - Jag har gjort det!!!

40 dagar har gått och 112 dagar kvar... Och vet ni vad? Jag har sprungit på löpbandet. Okej må hända ej graciöst, fort eller längre än 1 ½ minut. Men jag joggade lätt och tog ut mig så mycket jag kunde denna gången. Hade trots allt kört 60 minuter zumba innan så benen vart lite sega.

Detta var ju mitt mål under februari att våga springa på löpbandet. Har aldrig gjort det tidigare för jag har varit för feg. Har varit rädd att snubbla till eller att trilla av. Men jag fixade det och är stolt över mig själv att jag vågade.

Tror dock jag få ta det lite lugnt för det är fortfarande 97 kilo som ska springa och mina knä är känsliga. Vill inte slita ut kroppen utan ta det i lagom takt. Så fortsättningsvis under denna månaden ska jag pröva på en minut lite då och då för att få in vanan. Sen kan vi sätta upp nya mål i mars. Vågar du springa på löpbandet?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass