Rapport från dag 31

Okej då vart man på resande fot igen. Denna gången bloggas det från ett hotell i Birmingham av alla ställen. Imorgon är det möte med leverantör hela dagen och sedan hem igen. Skönt med bara en natt bort. Har ätit middag... dvs ett proteinbar och ska nu knapra på några mandlar. Men restaurangen luktade gott när jag gick förbi. Men inga pommes här inte. Gäller ju att ligga i under en challenge :-)

Apropå challenge så är det imorgon den 2 februari och nästa delmål startar. Men hur har det gått med första delmålet? Jo tack bra. Målet var ju att köra 30 dagar på 152 dagars challengen och inte falla tillbaka i gamla spår. Och jag är väldigt stolt att jag har klarat det! Inget fusk och jag har tränat så mycket jag har kunnat. Viktnedgång är 5,6 kilo och det säger allt.

Tänkte mäta mig på lördag morgon för att se vad som har hänt med måtten. Känns som vissa kroppsdelar har blivit mindre så det ska bli intressant att se resultatet. Lägger upp det på bloggen. Inga hemligheter om fläsket på denna bloggerska inte. Räkna detta som en förvarning av viewers´ discretion...

Nästa månads utmaning är att våga springa på löpbandet i gymmet och börja träna till Vårruset. Lite nervigt faktiskt för jag har alltid gått i rask takt på bandet men aldrig vågat speeda up bandet så att jag springer. Har liksom en mental bild i huvudet att jag kommer fara av fortare än jag hinner blinka och sitta utsplattade (om det ordet existerar..) i väggen bakom. Så wish me luck och vad är din utmaning under februari?

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass