Julgympan!

Som traditionen bjuder (för det är väl tradition om det är andra året i rad?) så var jag och svettades i Arenan tillsammans med kompisen Rebeca. Vi var över 500 deltagare även om det inte upplevdes som så många. Stor arena sväljer mycket folk antar jag. Skönt att röra på sig innan all julmat och kul att göra det i en sådant sällskap. På nyår är det dags att kopiera konceptet i Hjärup så då tänkte jag vara på plats. Tränar du på nyårsafton?
Typ 300 bilder sedan fick vi nöja oss med denna :-)
Tack vännen för du följde med mig!

Kommentarer

  1. Tack för att du drog med mig :-P
    Kram Rebeca

    SvaraRadera
  2. Kommer att köra en grit nyårsspecial på nyårsafton! Ska bli sjukt kul!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass