Tillbaka på banan!

Äntligen är jag tillbaka i träningsvärlden efter dunderförkylningen. Det gör sådan skillnad på min sinnesstämning. Jag blir lugn och jag känner mig stark! Love it! Igår var jag tom på ett Cirkelgymspass på Friskis. Härligt och till helgen har jag bokat in ett två timmars yogapass där... Idag befinner jag mig i Bryssel för jobbmöte och då fick träningskläderna åka med. Liksom de vart med i Stockholm förra veckan. Gäller ju att vänja dem vid att det är det här livet som gäller nu :-)

Get use to it!

Väldigt fint gym på Courtyard Marriott Kungsholmen - good to know för det kommer bli en del övernattningar här. Tydligen ska det också finnas ett fint gym på kontoret i storstan så det måste ju undersökas :-)


Bidde lite fart på benen :-) 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass