Den stressreaktionen...

Efter två fullmatade dagar i Stockholm med drömjobbet så landade jag hemma i fredagskväll. Maken överraskade med discokula i badrummet, kycklingsallad och soffmys med tända ljus. Hela helgen har sedan gått åt att förbereda inför det årliga glöggminglet samt att slutföra mitt projektarbete i skolan. Men igår eftermiddag såg det väldigt dystert ut. Min dator kraschade eller rättare sagt mitt dokument med min rapport dog. Hade sparat på vår server men senaste back-up i sep - då hade jag inte ens påbörjat arbetet. Andra kopior - nope not so much...


Den stressreaktionen över att ens projektarbete till att bli Stresspedagog antagligen vart gone - inget kul :-( De följande tre timmarna när maken kämpade med att hitta lösningar på datafronten hann jag tänka många tankar. Fanns typ inte en chans att jag skulle kunna skriva om rapporten ens om jag fick förlängd deadline. Så det var bara att förlika sig med tanken att skolan vart över utan ett godkänt på sluttampen... Samtidigt den lyckan när maken lyckas rädda dokumentet!!! Då kom både en och två glädjetårar. Vilken lättnad och även om tanken varit att slutföra rapporten igår för att idag har all tid till grannmingel gick om stöpet så kvittade det. Jag kunde idag slutföra de sista bitarna och lämna in mitt arbete med några timmar tillgodo.

Imorgon och tisdag är det fullt ös på jobb. Onsdagkväll åker jag till Bryssel för att ha jobbmöten på vårt kontor där hela torsdagen. Innan lördag ska två opponeringar och en presentation till skoldagen förberedas och en julallsång i Lomma kyrka genomföras. Ska klämma in lite blogginlägg, träning och promenader där också. Plus skärpa till kosten igen och införa sockerfria dagar fram till jul annars fluffas kroppen till igen... Lite busy. Hur ser din vecka ut? Fullt ös nu inför jul?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass