Vem hade kunnat tro det?

När jag kämpade på med mina första försök på spinning 2008 så avskydde jag varenda sekund. Det gjorde ont i hela kroppen och jag kände mig bara värdelös eftersom jag cyklade i en snigels hastighet. Men shot vad det har ändrats! Inte så att jag går på spinning varje vecka men nu sitter tekniken och jag vågar ta i. Därför vart jag himla pepp imorse när det var dags för cirkelgym och spinning.

Väldigt länge sedan jag körde den kombon och det märktes. Jag kom inte ihåg hur jag skulle komma i spinningskorna. Efter 5 minuters kämpande fick jag erkänna mig besegrad och be andra i rummet om tips :-) Jaja de glada skratten fick jag bjuda på... Och när skorna var på plats så njöt jag varenda minut på cykeln. Kände mig stark och grym! Tänk så långt jag har kommit!!!

Kommentarer

  1. Spinning har jag inte lärt mig älska jättemycket ;-) Men jag har lovat en av instruktörerna på mitt gym att åtminstone prova ;-) Känns läskigt som tusan tycker jag :-D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass