Mina fina måndagsseniorer!!!

Idag så var det julavslutning på måndagens cirkelgymspass för seniorer och det ska ju firas. Hade utlovat avslutningsfika för det är vi ju värda. Vill även tacka alla fina seniorer för all kul träning detta året för nästa år blir det ju fullt upp med jobb för mig. Och ja jag kallar dem mina men rent tekniskt så är de Åsas :-) Men bästa kompanionen Åsa och jag hjälptes åt att baka, förbereda och instruera. Vi delade även ut pris till bästa rockringare och vars en gottepåse m.m.

Jag valde att baka Pepparkakskladdkaka med lingongrädde som är glutenfri och bakad med stevia socker. Åsa hade bakat en underbar saffranssockerkaka som smakade ljuvligt. Och min kaka gick inte av för hackor i heller... Fast jag hade ju bakat till ett helt kompani så eftermiddagen har gått åt att portionerar ut kaka med grädde till Anette som pysslade om mina fötter, till svärisarna och till alla grannar på gatan. Bättre att göda andra än att jag ska äta upp allt själv :-)

Kan verkligen rekommendera att baka med mandelmjöl för det blir så saftigt och magen mår bra :-)

Kanske lite för många...

Fika-tajm!Ja lite galna instruktörer dagen till ära men det bjuder vi på! Även om jag ser totalt galen och speedad ut...

Bästa teamet!!!

Och nästa hela gänget som kämpar så bra!!! 

Grannarna - bered er här kommer kaka :-)

Tror det blev uppskattat!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass