Proud Tina!

De senaste dagarna har jag haft olika utmaningar på det personliga och det professionella planen. Åh jag är så himla stolt över mig själv (och faktiskt förvånad...) hur jag hanterat dessa situationer. För ett år sedan hade reaktionerna varit totalt annorlunda och främst väldigt negativa. Både för mig själv och för min omgivning. Jag har använt ord på mina känslor, jag har gett mig själv återhämtning i form av lugna promenader, bra kost och sömn, jag har behållit lugnet, jag har reflekterat (men inte överanalyserat), jag har agerat och jag har valt att inte äta upp mina känslor. Wow vad långt jag har kommit detta året och jag är så j#¤%&a stolt över mig själv. Jag är ju grym!


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass