Böcker jag läste innan min Gastric Bypass

Som jag skrivit tidigare så innan jag beslutade mig för att göra en gastric bypass så var det ett par månaders research. De som känner mig väl vet att jag inte gör något halvdant. Jag går all in och blir som en svamp som bara suger åt sig kunskap. Jag har ägnat många timmar åt att leta och läsa alla typer av material. Alltifrån artiklar, poddar, bloggar, hemsidor, videoklipp, konferensmaterial och jag vet inte allt. Och här på bilden är de böcker jag köpte och plöjde igenom. Dock är det egentligen bara en som jag känner jag kan rekommendera. Och det är "Ett liv med sleeve” som är väldigt välskriven.

Tänkte dela med mig av allt jag samlat på mig under min researchtid här. Och mitt tips är: LÄS PÅ! Åter igen både det negativa och det positiva. Fundera noga igenom om du är okej med tex scenariot att drabbas av en komplikation. Och nej alla dina problem och din frustration försvinner inte magiskt av en operation... Dock mitt absolut bästa tips är: GÅ INTE MED I DIVERSE FB FORUM/GRUPPER OM OP!!! Ni kommer bli rädda för mänsklighetens fortlevnad och det känns som livet kommer ta slut om du tvingas läs en dum kommentar till. Japp behöver få ur mig detta men jisses människor alltså. Så gör det inte. Leta efter information från mer säkra källor och ifrågasätt det du läser inklusive i denna bloggen för den är utifrån min erfarenhet, inställning och kunskap.

På bilden ser du en del av de böcker jag läst i ämnet. 

Kommentarer

  1. Har gått ur alla Facebook sidor om sleeve op. Kände precis som du skriver, hjälp!!! Blev helt förvirrad av all information som ändå är utifrån varje människas olika förutsättningar. Har bokat konsultation nu i september ��. Jag har ju bestämt mig �� så nu gör jag som du rekommenderar - jag läser mer fakta och håller mig till vissa bloggar mm. (hamnade just på din och den kändes så lugn och informativ)

    Lycka till på din fortsatta resa ���� Mia

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass