Jag är tillbaka...

Tror visserligen antalet läsare på denna blogg är obefintligt när senaste inlägget publicerades sommaren 2017 men i alla fall ;-) Jag har funderat länge på att börja blogga igen främst för mig själv. Nu för tiden hänger jag väl mest på instagram men jag personligen läser fortfarande ett visst antal bloggar för att jag tycker det är kul, intressant, givande och ibland av ren nyfikenhet. Och jag kan väl känna mig lite för pratig för instagram. det vill säga jag har så mycket att berätta/skriva av mig om vad det gäller min hälsoresa att mina stackars vänner/familj kommer snart att tröttnar på mig.

Så jag tänker så här: bloggen kan få återkomma i mitt liv men i mer renodlat format. T.ex. när jag känner ett behov för att skriva, förklara, inspirera, motivera, informera eller bara vill dela med mig av något. Fokus kommer ligga på träning, hälsa, kost och min viktminskningsresa. På instagram blir det som vanligt en salig blandning från mitt liv på mer daglig basis.

Ambitionerna här är som sagt inte att bli Sveriges största influencer med finaste bilderna i bloggformat/insta/youtube etc utan mer ego - jag har ett behov av att skriva/prata om min resa och hoppas det kan inspirerar andra till att förbättra sin hälsa på sitt sätt och vad som passar er.

Vad säger ni? Är det dags att damma av Butterflytina-bloggen igen?


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass