Min träning

Ute i kolumnen till höger lägger jag upp mitt veckoschema för min träning. Min träning varierar från vecka till veckan. Beror helt och hållet på hur jag jobbar och reser den veckan.

Jag försöker träna 5 ggr per vecka med 2 vilodagar. Tränar så varierat som möjligt men fram för allt följande:

BodyPump
BodyAttack
BodyBalance
Simning
Stavgång

Ibland tränar jag också BodyCombat och spelar squash med maken. Detta blir inte så ofta som jag skulle vilja för min högeraxel ställer till det. Jag har också tränat med en PT under hela 2008 och halva 2009. Tyvärr flyttade hon till Stockholm så under resterande 2009 har jag tränat själv :-(

Letar nu jag efter ny PT för jag känner att jag behöver den externa hjälpen att utmana mig själv och för att någon ska ha koll på mig...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass