Välkommen till min nya blogg!

Jag har bloggat i snart 2 år på Metrobloggen men är trött på alla annonser. Därför har jag nu bestämt mig för att i det nya året så börjar jag blogga här. Min gamla blogg hittar du här:
http://www.metrobloggen.se/butterfly

Vad jag bloggar om? Framför allt min kamp mot överviktskilona, hur jag ska få in träningen i ett hektiskt liv, sockerberoende och mitt sug efter allt som är sött samt att försöka hitta lugnet i livet.

Jag började min resa mot ett hälsosammare liv den 1 januari 2008 och hittills har jag gått ner 33 kilo. Men det viktigtaste för mig är inte kilo (även om det är viktigt) utan att jag kan LEVA LIVET!!! Det gjorde jag inte tidigare. Så därför försöker jag utmana mig själv hela tiden.

Jag tror på att för en lyckad viktminsking så gäller det att hitta receptet som funkar för en själv. Vi levera alla olika liv, har olika inställning och förutsättningar. Så det som funkar för mig är kanske inte din ideal lösning. Men här tänkte jag dela med mig av mina tips som kanske kan vara en hjälp på din väg mot ett hälsosammare liv (om det är det du önskar).

Dock finns det en ingredienser som är nödvändig och det är motivation. Även den är olik från person till person. Men hittar du din inre motivation så är du på väg. Motivationen kan vara allt ifrån att komma i en specifik outfit till att du inte vill få diabetes.

Min motivation är: jag vill leva!!! 117 kilo till 162 cm där man har ont överallt, mår uselt och inte vill göra något ting är inte att leva livet. Att det finns diabetes på båda sidorna av min släkt och att min pappa gick bort i hjärtattack innan 60 är också en otroligt stark motivation.

Vad är din motivation?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass