Märklig situation

Samtidigt som jag sitter och hänger över allt gotter jag köpt till fredag så sitter jag och planerar de nya tagen för 2010. Helt övertygande om att det kommer bli världens bästa år på alla sätt och vis. Känner mig laddad - både när det gäller nya jobbet och med min viktresa. Kommer bli tufft men jag är en tough cookie. Detta fixar jag!

Men först ska det gamla året avslutas. Min utvärdering av 2009 kommer imorgon här på bloggen. Blir en lång lista och jag känner mig helnöjd. Sedan ska det nya året firas in i Lomma. Sen blir det sockerdag - ojoj vad jag kommer må dåligt. Men det är ju hela syftet. Fast sen kör vi så det ryker!!! Vad är dina mål för 2010?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass