Inköpslistan är klar!

Okej då har jag skrivit klar min inköpslista inför Ätardagen. Nu är den ju nära för det är i övermorgon!!! Det roliga eller konstiga (vart likadant sist) så är jag inte så intresserad längre.

När det var 9 månader, 7 månader, 4 månader eller 1 månad kvar så var jag typ manisk och gjorde listor i huvudet. Var sugen på allt med socker. Nu när det är några dagar kvar så känns det bara som varför?

Men äta ska jag och må dåligt som sjutton. Varför gör jag det då? Jo för att avskräcka och få det ur systemet. Dvs jag kommer må så dåligt att de första 3 månaderna är jag inte intresserad av socker alls. Som kommer förträngelse och förnekelsen att socker är visst då gott...

Fast för tre veckor sedan så skulle jag köpa värsta godispåsen, äta varje choklad där fast, 15 våfflor till frukost, en plåt kärleksmums, chokladpudding, marängsviss... Nu så sitter jag och tänker att jag skiter i att baka mumsen och köper en. Men de är ju så torra och tråkiga så då kan jag lika bra skita i det.

Nu har dock maken övertalat mig att jag ska baka om jag så bara äter ett litet hörn. Så nu har jag listan klar. Upp i duschen och iväg till Center Syd och Godiscenter... Kommer foto sedan på alla inköp :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass