Veckans tips - MethoDraine

Varje vecka tipsar jag om något som jag tycker hjälper mig på min resa mot välmående. Det kan vara allt möjligt från olika skönhetsprodukter till matvaror till något redskap :-)

Denna veckan är tipset: MethoDraineJag köper den på Life butikerna och en flaska kostar ca 230 kronor. Vad är detta då? Enkelt förklarat i mina ord så är det en minivariant av en detox. Helt enkelt en genväg...Det är som en trögflytande hostmedicin som man mäter upp 12 ml och blandar ut i ca 1½ liter vatten. Denna dryck ska man då dricka upp under dagen så länge hostmedicinen vara vilket är ca 20 dagar. Är helt okej att dricka. Är som iste med persiko-citron eller hallon-tranbär smak. Men det ser ut som kloakvatten eller nåt...

Finns även i tablettform men de har jag inte testat. Anledningen är att man ska ju dricka mycket under dessa dagarna vilket man då gör om man väljer vätskeformen. Denna dryck ska då verka renande.

Om det funkar? Ja jag tycker det på följande sätt: man dricker ju mycket vilket är bra för att rena kroppen (dock inte flera liter för då blir det för mycket). Tycker också att under dessa dagarna tänker man till lite extra på vad man stoppar i sig så då funkar det ju. Ett tips är att köra det nu efter julhelgens mat och som en start på det nya året.

Inköp: http://www.lifebutiken.se/life/produkter/?ew_0_p_id=4F0E6737-C4C2-4AAE-9CC1-F2DC44E591E8&product_category_id=16ADDC34-5A46-457F-ACA8-6C6ED0F357F7

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass