Har jag varit hund?

Igår hade vi besök och bjöd på tacos eftersom vi var trötta på all julmat. Men det kommer ta tid innan det äts av mig igen. Åt för fort som vanligt - måste lära mig att ingen kommer sno maten ifrån mig. Maken skojar om att jag har nog varit hund i mitt förra liv eftersom jag äter snabbt och älskar att bli kliad på ryggen och i hårbotten :-)

Så åter till gårdagen. Någon timme efter vi ätit så hade jag så ont i magen. Det blir liksom för mycket mat för snabbt. När ska jag lära mig att jag måste äta mindre portioner och i lagom takt. Nåja efter magont hela natten så har jag förhoppningsvis lärt mig något...

Idag fyller jag ju 37 år. Maken och jag hade planerat att fira med att åka in till Malmö och äta gott samt åka hjulet på Stortorget. Men efter denna natt så känner inte min mage för en stor stek. Därför har vi bestämt att vi tar det en dag nästa vecka och stannar hemma idag och myser.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass