Bilder från under min viktresa

Helt plötsligt tycker man det är lite trevligare att fastna på bild. Hmm undra vad det kan bero på... Även om det fortfarande är jobbigt och att man trots allt känner sig fläskig var och varann dag. Oavsett helt 100% nöjd blir man väl tyvärr aldrig riktigt.

Trots det kände jag att det var dags att utmana några inre demoner och tom lägg in badbilder även om jag ryser i hela kroppen. Ibland får man bjuda på sig själv... Men jag är jäkligt nöjd med vad jag åstadkommit hittills. Och resa fortsätter under 2010. Förhoppningsvis är jag nöjdare med badbilderna i slutet av det året :-)

Kommentarer

 1. Åh vilken viktresa du gjort! *imponerad*

  SvaraRadera
 2. WOW-what a babe!! Du ser ju fantastisk ut! Du i bikini-herregud, hur kan du skämmas över den bilden? Jag tror knappt att det är du som döljer sig bakom cyklopen!

  Många kramar o god fortsättning!

  Annika

  SvaraRadera
 3. Tusen tack Annika! Angående veckans badtös så valde jag medvetet inte en bild bakifrån och på mina lår. Men målet är att vid denna tiden nästa år se om jag vågar... Kram och god fortsättning till er också!

  SvaraRadera
 4. Jisses vad snygg figur du har för att vara (nästan?) tresiffrig! Jag blir ju alldeles avis! ;-)Jättebra jobbat tjejen!
  Själv kämpar jag också med mina kilon, men jag är mer fluffig hela jag! *asg*

  SvaraRadera
 5. vilken skillnad!!!! superjobb! bra jobbat babe! ;-))
  Ann-sofie Mallet

  SvaraRadera
 6. Hej Susanne och Ann-Sofie, nu hittade jag till vart ni lagt in kommentarerna :-) Ville bara säga tack så mycket - alltid uppmuntrande att så stöttning på en viktresa! Kram

  SvaraRadera
 7. Wow!!!!! Så fin du e!!!! Önskar du bott närmre så vi kunnat träna ihop! OJag behöver verkligen en spark i baken!!!! E snart tre siffrig själv.... Tina du har verkligen varit super duktig! Jag beundrar dig! :) Puss o kram Ulrika

  SvaraRadera
 8. Wow! vilken förändring!

  SvaraRadera
 9. Wow! Grymt bra jobbat! :) Landat i din blogg via Cee:s blogg. Blir väldigt glad då jag stöter på LCHF:are som är så sunda i sin "kost-regim" som du är. Funderar själv på att gå in i nått liknande. Känner att jag fixar inte den "hårda vägen" utan måste få göra det på mitt sätt.
  Lägger dej som länk i min blogg om det är OK?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass