Veckans snacks - Äpplechips


Jag äter cirka vart tredje till fjärde timme. Eftersom jag inte äter socker såsom kakor, godis, choklad så gäller det ibland att hitta ersättare. Försöker också undvika chips och liknande så mycket som möjligt. Tänkte att jag varje vecka ska tipsa om en mellis eller snacks som jag har stött på och gillar i denna blogg.

Veckans snacks är: äpplechips

Ser ut som chips men de är sega och lite syrliga. Mycket smaskens när man kommit över att det inte är chips :-)

Kcal: 30 kcal per 10 gr
Port st: varierar men 10 - 20 gram gör att man känner att man får tugga på något
Pris: 29 kronor
Inköp: jag köpte mina på Smak i Lomma men märket är Rootfruit så kolla här www.rootfruit.se

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass