Slutliga inköpslistan


Jaha här kommer den utlovade listan på alla sockerinköp som har gjorts till den stora dagen (ja jag vet jag tjatar men va sjutton det är ju bara en ätardag om året...). Ska lägga till att om dagen slutar som den förra innebär det att jag ätit knappt 5% av totalen.

Ögat vill alltid mera och eftersom jag tex inte ätit lösgodis på 4 år så har jag nog en tanke om hur det ska smaka men verkligheten är en annan. Likaså mängden min kropp kommer tåla att ta emot. Men maken mfl har anmält sig som frivilliga övertagare av gottigheterna så det löser sig nog :-)

Tinas lista
1 Kick (fd Käck)
Blandat lösgodis för 45 kr
1 snusklubba
1 st Fransk nougat
1 påse Malaco Truly Black
Texas Pecan glass
1 rulle marabou daim
1 påse med chokladtäckta bilar
Våffelsmet, vispgrädde och hallonsylt
1 påse Gott & Blandat Kola
3 st Ferrarokulor
1 Marabou Schweizernöt
1 Lindt Mörk choklad med havssalt
Rocky Road glass
Marängsviss (maränger, chokladsås, bananer, vispgrädde, vaniljglass)
1 st Guldnougat
1 st Pigalle
1 st Dippingkit (marshmallows, crunchy honeycomb och någon chokladdippa)
+ ingredienserna till att baka Kärleksmums

Plus min överraskningslådan från kära Anna med ett Japp, 1 Dumleklubba, 1 nötcreme och 1 påse med Bilar. Och inte att förglömma värsta kladdkakan av gudmor.

Undrar hur många kalorier som allt innehåller och hur länge man måste stå på crosstrainer för att ha förbrukat dem? Typ hela nästa år... Fortsättning följer.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass