Bästa starten!

Nu under min VAM-period har jag ju lyxen att kunna träna när jag vill. Dock föredra jag att göra det på morgonen/förmiddagen. Speciellt nu när "alla" ska träna på gymmet så undviker jag gärna kvällarna. Bästa starten på veckan fick jag idag när jag körde cirkelgym-passet med "mina" seniorer med suveräna Åsa som instruktör. Jag skriver "mina" för det känns som jag börjar bli accepterad som en i gänget nu. De andra deltagarna börjar hälsa och så :-)

Åsa är suverän som instruktör för hon är alltid så glad och peppande. Hon kan namnen på deltagarna och snickesnackar med alla. Det gör ju att man känner sig väldigt välkommen och sedd. Viktigt tycker jag! Detta försökte jag också göra när jag var instruktör och jag fick mycket uppskattning för det. Så nu känner jag mig laddad för en ny vecka. Detta blir ju också sista "slappe-veckan" för nästa vecka börjar min kurs!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass