Första halvleken!

Idag är det på dagen 6 veckor sedan jag inledde mitt sista viktminskningsprojekt! Ja jag skriver sista för nu får det räcka. Jag väljer att tro på och ha visionen att om jag väljer en livsstil som gör att jag känner mig stark och glad så kommer jag även lyckas att hålla vikten. Det som skapade den senaste rundan var stress och hur jag hanterar den stressen. Stressen som jag känner släpper för varje dag under min VAM.

Nä jag inte naiv och tror att jag kan VAM:ma i all evighet men för mig gäller det att hitta en balans mellan t.ex. jobb och personligt. Att välja att arbeta med något som passar min livsstil och stämmer in på mina värderingar. Jobba så att det passar mig som person och inte tvinga in mig i något fack där jag egentligen inte passar eller längre vill vara. Mycket sådana funderingar just nu och jag känner att jag vågar drömma och hoppas. Me like a lot!

Det jag väljer att fokusera på i viktminskningsfasen just nu mot min starka och glada kropp är: träning, återhämtning/sömn, kosten och personlig utveckling. Vad det gäller träningen så är det 3 cirkelgym-pass på Friskis, 3-4 pass hemma på crosstrainer samt fokus på rörlighet plus att jag är ute och samlar ihop mina steg så att jag får frisk luft. Tar en vilodag när jag känner för det som till exempel igår. Jag sover 8-9 timmar och ser till att jag kopplar av utan att t.ex. ha TV på hela tiden i bakgrunden.

Jag läser mycket och på måndag börjar ju min utbildning till diplomerad livsstilsrådgivare. Jippi det ser jag verkligen fram emot. Kosten just nu är strikt. Jag ligger på ett rejält kaloriunderskott såsom när jag körde viktminskningsfasen på Itrim 2013. Fast jag kör enligt min egna variant. Tufft men jag är beslutsam och jag ser resultat. Vågen visade imorse på minus 12,6 kg totalt vilket jag är jättenöjd med men jag jobbar också hårt för det.

Jag skriver första halvleken för jag har delat in "mitt projekt" i olika faser för att ha delmål. Om sex veckor kommer nästa och då är tanken att jag ska gå in en annan fas. Men mer om det när det är aktuellt. Just nu tar jag en dag i taget och ett kilo i taget. Följer mitt motto "Vad kan jag göra idag för att må bra och nå mitt mål?".

Kommentarer

  1. Bra jobbat Tina jag hoppas att komma igång med kosten från och med imorgon. Och hade önskat jag hade haft din beslutsamhet när det gäller kosten kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för ditt pepp! Hejar på dig! Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass