Yoga not so much...

Ni vet den där onsdagsyogan... Går inte så bra det där :-( Jag kan inte riktigt slappna av och gå med flödet om man så säger. Stör mig på andra som hostar och håller på. Sen hjälper det inte att salen är svinkall. Just nu i viktminskningsfasen så överlever jag med dubbla tröjor, fleecetröjor, filt och vetekuddar som det är hemma. Jag får nog helt enkelt tänka om. Nej jag ger inte upp men jag ska bara hitta min variant för jag tror på rörlighetsträningen och avslappningen!

Kommentarer

  1. Host... Yogobe :-) (skicka pm på facebook om du vill ha gratis provapå i 14 dagar)

    SvaraRadera
  2. Wellness house I Lödde. Lugn och avslappnad miljö. Duktig lärare. Tror t.o.m. att det är prova på i helgen.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass