Inre röst!

Äntligen litar jag på min inre röst och på min kunskap om mig själv. Jag vet bäst hur jag och min kropp fungerar. Inte en löpsedel som utlovar något, inte en "expert" som säger si, inte en träningscoach som säger så, inte göra som en kompis för att, inte hoppa på utmaningar som jag egentligen inte vill. Utan snarare all den kunskap jag samlat på mig de senaste åren utgör den bästa mixen för mig.  Jag vet vad som funkar för mig även om jag inser att jag har en hel del kvar att lära.

Därav min utbildning, kommande planer och att jag fortsätter suga åt mig kunskap fast med en mer källkritisk blick än någonsin. Men det är himla coolt att våga lyssna på sin inre röst och att lita på den! Jag känner mig lugn, stark, glad och målmedveten. Jag kommer att nå min målvikt och stanna där! Jag kommer lära mig bättre sätt att hantera min stress! Jag kommer hitta drömjobbet där jag får balans mellan min kompetens, intressen och styrkor! Jag kommer uppnå en stark och glad kropp!

Kommentarer

  1. Åååååh vad härligt Tina!Vilket underbart inlägg,blev helt glad av det!Lycka till med utbildningen-det verkar passa dej perfekt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen det har varit en lång väg dit men nu börjar jag landa i en slags balans. Tack för ditt pepp!!!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass