Daily Journal - status

Jag skrev ju i början på året att jag skulle använda Daily Greatness Journal för att bokföra min kost, träning etc. Och det har jag faktiskt gjort varenda dag. Okej den är ju lite amerikansk om man säger så men jag tycker det är tänkvärda frågor på daglig basis som får en att fundera lite. Jag brukar ta en stund efter frukost varje dag och fylla i. Sen tycker jag inte att den är så himla bra för att bokföra detaljer om sin träning eller kost men som "tanke-verktyg" så gillar jag den. Har du en dagbok där du skriver ner tankar, saker du är tacksam över, hur du känner dig, vad du tränar och äter?

Varje uppslag har 2 dagar men sedan finns det även veckoavstämningar m.m.

Klicka på bilderna nedan så kan du se hur två dagar ser ut.

Kommentarer

 1. Jag har ingen sådan bok, men jag har faktiskt funderat på att skaffa något liknande eller bara en fin skrivbok där jag kan skriva in saker om min träning och annat som är viktigt här i livet.
  Gillar verkligen artiklarna du länkar till!
  Idag har jag stått emot när sonen ville bjuda mig på choklad! Lite stolt är jag!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är svårt med böckerna. Gillar denna men ändå så använder jag inte allt. Likaså när jag försökt med "blanka" böcker. Har kommit på att bloggen och andra forum som Funbeat funkar bäst för mig. Men så är det ju vissa tankar/ideer som man inte vill dela publikt som jag skrivit ner. Kluven helt enkelt :-) Heja dig och du ska vara stolt!!!! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass