Endorfiner is the shit!

Har haft en liten tuff vecka mentalt men efter lite prat med världens bästa make och finaste kompisen E så har jag landat. Ibland behöver man stöd utifrån den egna hjärnan för att rensa och bearbeta de där hjärnspökena. I detta fallet självpåtagen stress helt i  onödan. Meningen med min VAM-tid är ju just det att tagga ner och fokusera på min hälsa. Absolut inte jaga mig själv och hamna i stresshjulet igen. Fast det är ju så klart inget man gör i en handvändning när man som jag levt med hjärtat i halsgropen i flera år. Dags att dra i handbromsen och landa!

Något som hjälper mig jättemycket är just träningen och framför allt känslan i kroppen efteråt. Igår var jag ytterst tveksam om jag skulle bege mig till Friskis & Svettis för ett cirkelgym/indoor walking pass. Velade in i det sista men tänkte att nej det får nog mig att må bättre. Och det var helt rätt beslut. Kände mig stark i kroppen och körde på som tusan. Svetten lackade, musiken var jättebra och jag kände mig glad i hela kroppen. Precis mitt mål - stark och glad kropp!!!

Efteråt i omklädningsrummet kom instruktören Carola fram till mig och gav mig massa beröm för att jag krigat på så hårt. Plus att hon även noterade att min kroppsform ju håller på att ändras och frågade hur mycket jag gått ner. Kul att andra som sett mig sedan årsskiftet noterar det jag själv ser och känner dvs att min kropp håller på att förändras. För varje kilo som försvinner känner jag en lättnad. Tänkte blogga mer om resultaten de två första månaderna imorgon.

Men det jag egentligen ville säga var att jag är så glad att trots att det satt väldigt långt inne att jag tog mig till träningen. För jag mår ju så himla bra efteråt när de där endorfinerna rusar runt i kroppen. Plus mentalt får jag ju en break, får ny energi och rensar skallen. Kom nu ihåg detta Jensen nästa gång soffan lockar mer. Endorfiner is the shit när man VAM:mar och ja alltid ju :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass