Fortsätt till huvudinnehåll

Cykelpremiär!

Dagens plan var att göra cykelpremiär med maken om vädret skulle bli så fint som metrologerna utlovat. Och yes det var det! Inledde med en långpromenad Hjärup runt på förmiddagen, lite bålstabilitet i Mammamage-appen och efter maken preppat cyklarna vart vi redo för avfärd. Så härligt att åter igen sitta på Rosa faran. Jag älskar verkligen att cykla och maken sa mot slutet att jo du har nog rätt du är liksom född för detta :-)

Vi cyklade först till Lomma och hamnen för att äta lunch och gå runt lite. Efter det bar det av till Alnarp och parken där för att sedan ta oss till Åkarp och sedan hem igen. Vi cyklade i cirka 1 ½ timme och det blev ca 2,5 mil. Jättehärligt och mysig utflykt med maken. Vi fick en hel del sol på näsan också för nu sitter vi i soffan med röda faces! Nu på lördag planerar vi nästa utflykt in till Lund för att äta pulled pork hos Nordic Street food plus att besöka Botaniska trädgården. Mys!

Rosa faran lämnar Hjärup...

Lomma hamn 
Varm macka och dryck satt fint i halvlek!

Fullt ös på glassfabriken...

Nöjd bloggerska som verkligen är kär i att cykla! Bara intressant att det inte finns en enda bild på mig med cykelhjälm rakt på - alltid lite på svaj :-) 

Väldigt bra sikt idag tex över Öresundsbron

Bryggan i Lomma där vi brukar bada på sommaren dock inte idag... 

In the park! 

Alnarps slott 

Coolt träd 


Ånej de där bommarna i Åkarp men vi hade tur och blev bara stående någon minut. 

Kommentarer

 1. Skööööönt! Här är det lite kallt om händerna. Jag skall hämta min cykel från stan och sätta igång med cykling jag med ;)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas det går bra med cyklingen!!!

   Radera
 2. Vår i Skåne, först som alltid! : )

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…