Fortsätt till huvudinnehåll

Cykelpremiär!

Dagens plan var att göra cykelpremiär med maken om vädret skulle bli så fint som metrologerna utlovat. Och yes det var det! Inledde med en långpromenad Hjärup runt på förmiddagen, lite bålstabilitet i Mammamage-appen och efter maken preppat cyklarna vart vi redo för avfärd. Så härligt att åter igen sitta på Rosa faran. Jag älskar verkligen att cykla och maken sa mot slutet att jo du har nog rätt du är liksom född för detta :-)

Vi cyklade först till Lomma och hamnen för att äta lunch och gå runt lite. Efter det bar det av till Alnarp och parken där för att sedan ta oss till Åkarp och sedan hem igen. Vi cyklade i cirka 1 ½ timme och det blev ca 2,5 mil. Jättehärligt och mysig utflykt med maken. Vi fick en hel del sol på näsan också för nu sitter vi i soffan med röda faces! Nu på lördag planerar vi nästa utflykt in till Lund för att äta pulled pork hos Nordic Street food plus att besöka Botaniska trädgården. Mys!

Rosa faran lämnar Hjärup...

Lomma hamn 
Varm macka och dryck satt fint i halvlek!

Fullt ös på glassfabriken...

Nöjd bloggerska som verkligen är kär i att cykla! Bara intressant att det inte finns en enda bild på mig med cykelhjälm rakt på - alltid lite på svaj :-) 

Väldigt bra sikt idag tex över Öresundsbron

Bryggan i Lomma där vi brukar bada på sommaren dock inte idag... 

In the park! 

Alnarps slott 

Coolt träd 


Ånej de där bommarna i Åkarp men vi hade tur och blev bara stående någon minut. 

Kommentarer

 1. Skööööönt! Här är det lite kallt om händerna. Jag skall hämta min cykel från stan och sätta igång med cykling jag med ;)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas det går bra med cyklingen!!!

   Radera
 2. Vår i Skåne, först som alltid! : )

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…